Menu Menu

Laat ons het werk doen

Welke werkzaamheden verricht Bouwbedrijf Lein Goedbloed voor u

Soort werkzaamheden

Hieronder is een uitgewerkte lijst van werkzaamheden die u als klant kan laten verrichten. Ook als u werkzaamheden in gedachten hebt die hier niet bij staan kunt u ons altijd raadplegen. 

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over de werkzaamheden van ons, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of via e-mail.

 

 

Traditionele nieuwbouw

Dit is een luxe en degelijke manier om uw nieuwe woning te realiseren. Echt voor de fijnproevers onder ons.  Deze bouwmethode is door de tijd heen door vele generaties beproefd en bewezen. Deze woningen zijn kenmerkend door dragende scheidingsmuren en een houten met de hand gemaakte kapconstructie. Dit is absoluut geen snel bouw gebeuren. Alles word met zorg, netheid en kwaliteit gebouwd. Onlosmakelijk hieraan verbonden is een langere bouwtijd en een grotere investering.

 

 

 

 

 

 

Aanbouwen of verbouwen

Uw kunt uw bestaande woning uitbreiden om zo meer leefruimte te krijgen. Denk b.v. aan een aanbouw, dakopbouw, dakkapel enz. Of intern verbouwen, om te moderniseren of een andere indeling enz. Ook hierin denken wij graag met u mee, in het ontwerp en de realisatie. Zo zijn wij het gewend om in een bewoont huis te werken en houden er rekening mee om dit leefbaar en netjes te houden. 

 

 

 

 

 

 

Restylen

Als u op een mooie locatie erg naar uw zin woont, en geen zin hebt te verhuizen naar een andere woning. Maar niet tevreden bent met het uiterlijk van de woning. Kan dit een reden zijn om te restylen. Dit meestal in overleg met een architect voor het ontwerp. En zo kan er een geheel nieuw uiterlijk van uw woning gerealiseerd worden. Ook voor deze klussen zijn wij uw bouwpartner.

 

 

 

 

 

 

  

Onderhoud / Renovatie

Onderhoud aan een pand is altijd nodig, zowel achterstallig als preventief. Dit is bij ons geen probleem. Ook hierin zijn vele mogelijkheden met onderhoudsarme producten of juist in de traditionele stijl. Renoveren is ook mogelijk als u de bouw in de oorspronkelijke stijl en materiaal wilt herstellen. Daarom zijn monumenten panden zijn bij ons in vertrouwde handen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Badkamer / Toilet / Keuken

Ook hier, juist in deze ruimtes gaat het om uw comfort en bedieningsgemak. En tegelijkertijd moet het ook degelijk en presentabel zijn. Of gewoon luxe. Wilt u de badkamer, keuken of toilet vervangen of uitbreiden, hiermee zijn wij u graag van dienst. Met een advies op maat. En een aanspreekpunt. Wij regelen het van a tot z. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kozijnen / Ramen en deuren

 In elk pand zijn ze aanwezig en noodzakelijk. Met kozijnen ramen en deuren kunt u enorm veel af of toe doen aan uw woning. Denk hierbij aan: onderhoudsarm  (onderhoudsvrij bestaat niet) bedieningsgemak, uitstraling, lichtinval, ventilatie, veiligheid enz. Er is enorm veel keuze uit b.v. verschillende materialen zoals kunstof, aluminium of hout. Of soorten hang en sluitwerk, horren zonweringen ect. ect. Of misschien wil u een kozijn juist groter maken of een schuifpui naar uw terras. Ook als het om een monumentenpand gaat staan wij voor u klaar. En houtrot verwijderen is voor ons geen enkel probleem.

 

 

 

 

 

 

  

 Schilderwerk en interieur

Wilt u, uw gevel of kozijnen een nieuwe kleur geven of gewoon onderhouden. Of binnen opnieuw behangen en schilderen. Dan kunnen wij dat met professionele producten realiseren.

Ook als u binnen uw huis wilt aanpassen met b.v. inbouwkast, handgemaakte meubels, schouw, lambrisering, sierlijsten enz. maken wij dat graag.

 

 

 

 

 

 

 

Serre of een tuinkamer

Als u graag van het buitenleven proeft maar toch binnen wilt zijn, is dit een mooie oplossing. Een tuinkamer heeft alle comfort van de woning maar toch veel licht en uitzicht. Zo heeft u het gevoel in huis te zijn maar toch buiten. Een serre is ook een mogelijkheid hierin bent u voor uw gevoel buiten en toch met het comfort van binnen. Voor deze klussen leveren wij graag advies en maatwerk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Garages / carport

Als u een of meerdere garages wilt of een extra berging dan kunnen wij u helpen. Bouwvergunning wel of niet nodig. Kortom wij regelen het voor u.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lichtstraten en div. accessoires

Om uw woonomgeving te veraangenamen zijn er vele mogelijkheden. Een lichtstraat in het dak zodat een donkere kamer vrolijk en licht word. Een dakraam om uw zolder fijn te kunnen ventileren. Een inbouwkast/kastenwand. Een luxe binnendeur met glas in lood. Een luxe voordeur met een draairaampje. Of een klein raampje in de toilet. Kortom bijna alles is mogelijk.

 

  

 

 

 

Isoleren / verhoging energielabel

Isoleren is een belangrijk thema. Omdat dit kostenbesparend is en tegelijk het wooncomfort verhoogd. Zodat u met nog meer plezier woont. Isoleren kan op vele manieren en met veel verschillende materialen. Isoleren kan tegen verschillende dingen, denk hierbij aan o.a. koude, warmte, geluid en vocht.

 

 

 

 

 

 

 

Veiligheid / Beveiliging

De veiligheid van uw pand is erg belangrijk. Want dit speelt een grote rol in uw woon beleving. Zo is het belangrijk dat dit niet verstoord word door ongewenst factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld, brand, inbraak of glij-valgevaar. Ook hierin bent u bij ons aan het juiste adres. Want de mogelijkheden zijn in deze dingen groot. Dus maatwerk is een vereiste.

 

 

 

 

 

 

Calamiteiten (Stormschade) Schadeherstel 

Bent u onaangenaam verrast door b.v. een kapot gewaaid dakraam, een keuken brandje gehad, of een auto door de garage deur enz enz. Dan kunnen wij u hierin helpen het herstellen van deze schade's.